Bare lidt sludder sladder

Ja 123-siden er ved at udløbe, og skal snart betales igen. Vi synes det er mange penge, 800 kroner. Men her er det jo ganske gratis, så nu prøver vi det i stedet.
 
Jeg synes det er lidt sværere end 123, men det går vidst meget godt. Hvis i synes der er nogle mangler må i jo sige til, så ser vi om det kan blive til noget.
 
Nåh her går det okay. Vi skal holde julen hos os jo, så der er pyntet op, og alt er købt, næsten. Vi mangler vidst bare lige lidt sødmælk til risengrøden, og et par sodavand til os selv, resten tager de forskellige med. Og ALLE julegaver er indkøbt. Så alt er klappet og klart.
 
Bastian øver sig i at kravle, så er spændt på om han når det inden jul. Han prøver at komme op på alle 4, og det går også næsten nogen gange, men han har ikke fundet ud af at gynge rigtigt endnu, og ved heller ikke han skal huske at flytte både armene og benene. men han morer sig med det, så det kommer nok snart.
Så finder han på nye lyde næsten hver dag, det er så sjovt at høre. Hvinelyden har han fundet ud af at bruge lidt anderledes, hvis han er sur, så han er sikker på at vi forstår det hehe. Og så siger han nogen gange op op op, i stedet for mba mba. Tror det er fordi han har hørt Melina siger hop hop, hop hop, når han hopper for hende.
 
Og han kan genkende Melina på et stort billede, det ser virkelig sjovt ud. Han går helt amok, og griner og råber og hopper, og så venter han ligesom på, at billedet af Melina også skal gøre noget, men det gør det jo ikke.
Reklamer

Om mariamiss6

Hækler, nålebinder, syr både i hånden og på maskine, broderer (sjældent), strikker (sjældent), og crafter også lidt i ny og næ. Jeg har to lækre drengebørn, og vi bor i lejlighed på landet. Savner farver og stil i mit hjem, men ejer ikke sans for den slags indretning, underligt nok. Har fyldt mit hjem med mørke møbler, trods jeg faktisk godt kan lide farver. Forsøger at ændre det, så billigt som muligt, et skridt af gangen :)
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Kommenter, så bliver jeg så glad :)

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s