kopi af dagbogen fra 123-siden. Efter Bastians fødsel

Tirsdag den 11. December 2007.

Ja så nåede vi også december måned. det holder hårdt med pengene må jeg sige, men der er købt gaver til alle og der er da lidt mad i fryseren, så må vi spise livret resten af måneden hvis vi løber tør lige pludselig. (livretten er selvfølgelig gratis mad). nåh men bastian har jo også masser af bleer, og der er stadig lidt ferskenmos i fryseren, ellers kan jeg nok lige fremskaffe et par æbler til at lave mos af, og så blander vi det med købegrøden vi har stående. det smager så dejligt synes bastian.
Og så har vi fået pyntet op til julen. mangler kun at tage træet ind og pynte det men det venter vi lige med, der skulle jo gerne være lidt grønt tilbage den 24.
Bastian karter rundt i melinas gamle gåstol, han synes den er sjov. han kan ikke finde ud af hvordan man flytter derhen hvor man gerne vil, så han har slået sig til tåls med at den bevæger sig lidt hvis man hopper i den. og når man råber højt nok kommer mor jo lige og hjælper. Men han hopper i den som om det var en hoppegynge.
Og så finder han hele tiden på nye lyde for tiden. Han hviner så det skærer i ørene. og hiver vejret ind på en sjov måde så det lyder som om han ikke kan få luft eller er ved at sluge sin tunge. Og så sent som idag har han fundet ud af at sige mba mba mba. og han smasker uden noget i munden, og siger som en fisk, hehe. der er gang i ham i øjeblikket.
og så øver han sig igen på at kravle, men det går vidst lidt langsomt, og når man lige har opdaget miraklet af en gåstol, er det altså ikke fedt at blive lagt på gulvet, så man måske kunne risikere at øve sig lidt mere på det kravleri.
Juleaften holder vi her og der kommer maaange mennesker. Mor & morten, Stina & Brian med unger, Anika & mads, Far, og så til sidst os selv jo. så det er mange mennesker. Kenneth var også nær gået bagover da jeg kom til at nævne vi måske også skulle have hunden til jul, hehe, men det blev ikke til noget alligevel. anyways det skal nu nok blive hyggeligt, alle har hjulpet til med at sørge for der er hvad vi skal bruge af mad og guf og sådan, så det bliver en helt normal juleaften dog uden dans om træet.
 
Mandag den 29. oktober 2007.

Ja så er vi her igen. Ikke fordi der er sket det helt store. Men der er da lige en enkelt lille ting, der skal skrives ned, for at blive husket.

Nåh men her den anden dag sad jeg og pjattede lidt med Bastian, efter hans aftenflaske. Bastian hyggede sig med at hive i mit hår, og som de fleste ved, kan det godt gøre nas sådan noget. Så jeg hvinede et højt langt AV, hver gang bastian hev i håret, og det synes han var så morsomt, så nu bestiller han ikke andet, end at hvine helt vildt hele tiden. Igår hvinede han sig selv i søvn oppe i sengen. Og ja idag gør han det samme. Han har nu ligget i sin seng i en ½ time, og han hviner stadig. Den unge er simpelthen for skør… Maria

 
Onsdag den 24. oktober 2007.

Ja så er vi her igen.
Nåh vi fik klaret det lægebesøg, og Bastian fik hele 2 vacciner. Stakkels barn, nøj hvor han skreg. Det var lige godt 2 timer efter han havde spist, så han var ikke 100% mæt da han blev stukket, det havde ellers nok hjulpet situationen lidt. Men det gik da, og han blev hurtigt sig selv igen.
Vægten sagde 7400g og han er 67 cm lang, så det er fint. Som lægen udtrykte det, han følger flot sin helt egen kurve.
Bastians vægt og længde kurve er lidt morsom. For den starter helt uden for skalaen, da han jo var ret lille til at starte med, så går den bare lodret op, og lander så lige midt imellem to kurver, og så bøjer den ellers i de rigtige retninger, bare på sin helt egen linie, og lidt over normalen hehe. Det ser ret sjovt ud.
Idag var vi i svømmehallen, det var meget hyggeligt. Bastian kan stadig ikke lide brusebad, men han synes det var sjovt i bassinet, så det var fint. Han holdt en ½ time, og så var han bare så træt, så han faldt i søvn på pulsebordet, da han havde fået tøj på igen.
Bastian ter sig ret underligt i øjeblikket. Han plejer jo at være så nem, men for tiden vil han helst underholdes hele tiden, og når han ikke sover bliver han gerne sulten længe før tid. Håber det bare er tænder på vej, selvom jeg ikke kan se nogen, ellers ved jeg da ikke lige hvad det er.
Ud over det er han blevet rigtig glad for at spise grød, så det er dejligt. Men vand i en kop, foregår mest ved at han enten drejer hovedet eller puster bobler i den.
Imorgen skal jeg have mødregruppe, og hele hytten ligner lort, så jeg må vel hellere komme igang, og få gjort noget ved det… Maria

 
Mandag den 22. oktober 2007.

Idag er det Stinas fødselsdag hurra hurra hurraaaaa.
Jeps så vi har været i Tørslev her til aften. Vi fik god mad og kaffe og æbleskiver så det var hyggeligt. Lille Magnus synes ikke lige det var idag han trængte til søvn, så han har været på rundtur hele aftenen, for at han ikke skulle tage livet af sin mor, fødselaren.
Melina blev rigtig glad da vi kom og ville straks holde Bastian, så det fik hun lov til, men Bastian gad vidst ikke rigtig det der tæt på noget idag, så han blev lagt på sin dyne på gulvet, og så blev det virkelig sjovt.
Melina smed en stofble over hovedet på Bastian som straks hev den af, så flåede Melina den ud af hænderne på Bastian mens hun råbte bøøøøh helt vildt højt, og så hylede de begge af grin. Det var simpelthen så skønt og morsomt at se på. Tror de blev ved et kvarters tid før de begge syntes det var kedeligt. Jeg ville rigtig gerne have haft et billede af de to grine om kap.
Ud over det så har Bastian faktisk været temmeligt umulig idag. Han har skreget hele tiden hvis man ikke lige har underholdt ham hvert sekund. Og så har han kun sovet en ½ time. så da vi kom hjem til aften, var han absolut overtræt og faldt heldigvis i søvn med det samme han ramte madrassen. Var ellers bange for han skulle holde mig vågen hele natten. Men det tror jeg ikke han gør. Han har haft meget røde kinder her til aften og de var ret så varme. Rød i numsen var han også og har haft lidt knubber omkring munden, så håber ikke han har feber imorgen for der skal han vaccineres, og det bliver der jo nok ikke noget af,  i denne uge, hvis han har feber imorgen. Til gengæld hvis det fortsætter imorgen med det rødme rundt omkring, så må jeg jo lige spørge lægen hvad det kan være, for han har ikke umiddelbart tænder på vej, og forkølelsen er ellers på god retur. Nåh jeg vender jo nok frygtsomt tilbage efter lægebesøg imorgen klokken 13:00… Maria

 
torsdag den 18. Oktober 2007.

Så kom den store fætter Magnus til verden. Det var lige præcis den 17. oktober, klokken 04:48. Magnus Emil Andersen vejede hele 3840g og var 55 cm lang ved fødslen. Så det er en stor fætter ham.

Bastian har nu lært at vende sig fra ryg til mave også, så nu sker der lidt her. det er snart længe siden han lærte at vende fra mave til ryg. Han får også møvet sig godt fremad en gang imellem. men det forgår med panden helt nede i gulvtæppet så det kan godt brænde lidt på huden.

Bastian har som det kan ses på billederne også fået en hoppegynge og den bliver brugt flittigt skal jeg da lige love for. og den får mange skideballer hvis den vender forkert eller ikke lige vil hoppe af sig selv. det er smadder sjovt at se på. Bastian synes i hvert fald det er et hit, og så letter det vores stakkels arme en hel del.

Den 23. skal Bastian have sin 5-måneders vaccine, det bliver spændende at se om det går lige så nemt som ved hans 3-måneders. Og så håber jeg jo lige han også bliver vejet en gang…. Maria

 
Onsdag den 19. September 2007.

Idag har sundhedsplejersken været her. Og Bastian blev vejet til 7200 g og målt til ca. 65 cm. Så han vokser godt derudaf kan man jo sige.
I løbet af natten har han vist fået stukket en finger i øjet på sig selv, for det er helt blodsprængt i den ene side, men han virker ikke generet af det heldigvis.
Og så har han idag fået risgrød for første gang. I starten var det underligt, så var det sjovt, så var det dejlig mad, men så blev det altså for kedeligt og besværligt, så han fik lige en lille flaske bagefter, og nu sover han dejligt. Men sikke noget griseri, det er jo ikke så meget af det der bliver i munden selvom han prøver på at spise det rigtigt, det render jo fra ham det skidt. men pyt vi prøver jo bare igen. Nåh men der er jo så masser af beskidte grødbilleder, fuld af sjove ansigter, i albummet Aug-Sep-Okt 2007… Maria
 
Søndag den 16. September 2007

Ja så gik der lidt tid igen, så en lille update er vel på sin plads her.
Bastian vokser og vokser, men helt præcist hvor meget det ved jeg ikke endnu. Der kommer sundhedsplejerske Onsdag den 19. så må vi se hvor meget det er blevet til. Tung det er han i hvert fald.
Kenneth har det rigtig godt med sit nye job, og jeg tror snart Bastian og jeg skal en tur til Frederiksværk og besøge Ebbedalen.
Bastian griner og snakker hele tiden som sædvanligt, og så øver han som en gal på at komme fra ryg til mave, men det går vidst ikke helt efter planen, det ender næsten altid med at han bare snurrer rundt om sig selv, og ligger med hovedet i den forkerte ende af sengen. Han har stadig ikke fundet ud af at komme fra mave til ryg, men det kommer vel også. Til gengæld er han rigtig god til at holde koncentrationen og fange de ting han gerne vil have fat i, for så at putte dem i munden. Han er også begyndt at grine rigtigt med lyd på så det er smaddersjovt at lege med ham nu, man er ikke i tvivl om at han synes det er sjovt.
Bastian er vokset ud af sin babydyne, det er helt umuligt at holde den på am, fordi han stikker benene i luften når han er vågen, derfor ønsker vi os en juniordyne, da han jo også snart må lade familiesengen gå videre til en oktober fætter, og så er det lige lidt for koldt med en babydyne i tremmesengen.
På puslebordet er det snart helt umuligt at få en ble på ham, for han har lige opdaget sine fødder, så han vælter hele tiden til siden og holder fast i sine tæer. og så løfter han numsen og skubber sig ud af bleen lige når man skal til at lukke den. Så det gælder om at arbejde hurtigt når man skal have givet ham bleen på.
nåh det blev langt, jeg vender tilbage, når vi har haft besøg af sundhedsplejersken…Maria

 
Søndag den 9. September 2007

Så blev Melina 2 år. Det er godt nok vildt. Hun er bare blevet så stor lige pludselig, og kan så meget.
Tillykke med fødselsdagen den 6. september Melina. Jeg håber det blev en god dag, og at weekenden med alle fødselsdagsgæsterne også var hyggelig. Kærlig hilsen din moster Maria onkel Kenneth og fætter Bastian.
 
Fredag den 7. September 2007.

Nåh men så var det måske snart på tide med lidt news her.
hmmm der er ikke så meget for tiden. Dagene går bare stille og roligt derudaf.
I lørdags var vi i svømmehallen med stina og melina. Bastian skreg det halve af tiden, for han kunne ikke lide at være i omklædningsrummet, og han kunne bestemt heller ikke lide at få vand fra bruseren på sig. Han faldt først lidt til ro da vi havde været i det varme bassin omkring 10 minutter. men så var han også rimeligt glad derefter, og brokkede sig slet ikke da vi kom tilbage i omklædningsrummet.
lige præcis nu ligger han og brokker sig lidt i sin barnevogn for han gider ikke sove.
Den 19. kommer der sundhedsplejerske, og så skal vi se hvor meget han vejer, og hvor lang han er blevet. jeg synes efterhånden det er svært at gætte det, men lang det er han. I hvert fald i forhold til de andre unger i mødregruppen.
Vi har også været til kranio sakral terapeut, venligst sponsoreret af moster Jannie. Der var ikke noget med Bastian, han fik kun en smule massage mellem skuldrene, fordi han var lidt spændt der. Til gengæld er den helt gal med mit bækken, det er skævt til alle sider, og så vrider det lidt i den ene side. Så tror fanden det har gjort ondt at være gravid.
Nåh men det var vidst det for nu, jeg skal ud og have puttet en sut i munden på Bastian så han kan falde i søvn, han er jo træt det stakkels pus…. Maria
 
Lørdag den 18. August 2007

Ja Bastian var jo hos doktormanden igår og der skulle han vaccineres, det gruede jeg godt nok lidt for, da han i øjeblikket er meget pylret og let bliver ked af det ved fremmede mennesker. Men vi kom derop og mens vi sidder i venteværelset når Bastian lige at spise en halv flaske mælk så han var rimeligt tilfreds da vi blev kaldt ind. Det tog sin tid at få givet ham den vaccine for lægen gjorde det langsomt så det ikke skulle gøre alt for ondt, og lige da bastian skulle til at græde var han færdig og hev nålen ud, så begyndte Bastian at grine i stedet for, hehe tossede unge.
nåh men han blev jo også vejet og målt til hele 6240g og 63 cm så det går stadig godt fremad med det.
Trille er blevet hentet idag, det var hun godt nok glad for, hun har været hyperaktiv i et par dage og været en lille smule jaloux på Bastian, selvom hun har fået lige så meget opmærksomhed som hun plejer. Men nu kan hun jo gå og hygge sig hjemme i vante omgivelser som hun plejer så hun er nok fint tilfreds nu igen… Maria

 
Torsdag den 16. August 2007

Idag er Bastian præcis 3 måneder gammel. han kan ikke så meget endnu men det skal han jo heller ikke kunne. han kan helt sikkert finde sin tommelfinger når han er rigtig træt, så sutter han på den hvis han vågner midt i en lur og gerne vil sove videre.
Generelt griner, smiler, og snakker han hele tiden og er stadig rigtig dejligt nem. Meeen han er blevet lidt mere bestemt, og han stikker i et indianerhyl uden lige hvis han ikke får mad med det samme han er sulten, så det skal helst gå stærkt med at få gjort en flaske klar.
Imorgen Fredag skal han til 3 måneders undersøgelse og så skal han vaccineres, så det bliver nok en lidt kedelig dag for ham jeg håber ikke han bliver alt for ulykkelig bagefter. Vil krydse fingre for at han bare sover igennem det hele.
Kenneth har fået nyt arbejde, og kører nu som chauffør i et eller andet renseri/vaskeri-firma. Idag er hans første arbejdsdag, jeg tror det er rigtig godt for ham…. Maria
 
Lørdag den 21. juli 2007

Her går det stille og roligt. Bastian er stadig et meget nemt barn, og han er altid meget tilfreds. Det betyder ikke at han aldrig græder, for selvfølgelig gør han da det, men egentlig kun når han er sulten, så der er ingen problemer der.
Bastian har sovet igennem lige omkring en hel måned nu, det er rigtig dejligt. Han falder i søvn mellem 21 og 22, efter et måltid på 240 ml. og så sover han gerne til et sted mellem 06:30 og 07:30, så hvis vi ikke får nattesøvn nok, er det i hvert fald ikke bastians skyld.
Om dagen sover han ikke så meget mere selvfølgelig, men efter de fleste måltider tager han gerne lige en times tid, eller også power-napper han et par gange hist og her. Og en enkelt gang sover han lige fra han er færdig med at spise, og til han skal spise igen.
Det eneste der faktisk kan gøre ham rigtig gal, er hvis man tager ham op før han er 100% vågen, så skal jeg da lige love for han kan udvide sine lunger nok så kraftigt, i løbet af et splitsekund. jeg har ikke lige for nyligt fået opdateret status på Bastians vægt og længde men jeg skal nok snart tage mig sammen og få det gjort… Maria
 
Tirsdag den 3. juli 2007

Sidste gang glemte jeg jo lige at fortælle, at Føtex i Frederikssund havde en børnefotograf på besøg i sidste uge, så vi fik selvfølgelig lavet en serie billeder af Bastian. Faktisk lavede vi to serier, både en med Bastian alene, men også en hvor Melina holder Bastian, moster Stina har selvfølgelig også fået lavet en serie af Melina alene.
Lørdag var vi en tur på jægersprisfesten og se på kræmmermarkedet.
Melina ville så gerne kigge på Bastian så det endte med at vi satte hende i Bastians barnevogn og så sad hun der og holdt godt fast i ham, og legede titte-bøh og fandt både, øjne, ører, næse og mund, det var rigtig hyggeligt….. Maria

 
Mandag den 2. juli 2007

Idag har vi haft sundhedsplejersken på besøg, og Bastian blev vejet til 4600 g og måler stadig 57 cm.
Vi er næsten aldrig hjemme for tiden for der er jo stadig vikingespil så der er vi hele aftenen i øjeblikket. Men Bastian tager det rigtig pænt. På Fredag skal vi i mødregruppe for første gang, så må vi se hvordan det går…. Maria

www.vikingespil.dk her finder i priser og tider på vikingespillet.

 
Mandag den 23. Juni 2007

Ja tingene gik ikke helt efter planen da Bastian skulle til sin 5 ugers undersøgelse sidst derfor blev det rykket til idag. Men det gik rigtig godt må man sige. Bastian vejer idag 4350g og måler 57 cm det giver et resultat på kurven der hedder lige over gennemsnittet, så det er rigtig fedt, noget må vi jo gøre rigtigt.
Prøverne på vikingepladsen kører bare derudaf så vi er aldrig hjemme. Kenneth skal som sædvanligt fægte på scenen og fylde lidt her og der. jeg er jo mor nu så jeg er ikke rigtig på nogen steder, men hjælper til i både gimle og ved hestene når jeg har tid, Bastian sover ind til videre stort set hele aftenen, så det er ikke så slemt.
Stina har lovet at passe Bastian når der er midtvejsfest, og far og Annette tager ham til afslutningsfesten, så både Kenneth og jeg kan feste lige så tosset vi gider, og sove længe dagen efter… Maria

 
Tirsdag den 19. Juni 2007

Idag har Bastian været i bad, i køkkenvasken, for det var en meget bedre stilling for mor at stå i, i stedet for at sidde helt nede på gulvet med badekarret i badeværelset. Lige først synes Bastian altså absolut ikke det var særligt morsomt, at ligge der helt bar midt i ingenting, men så fik han en våd klud på maven, og så var det egentlig helt rart sådan at blive skrubbet på. Det aller værste var faktisk da badet var slut og jeg tog Bastian op af vandet igen, der blev han altså lidt ulykkelig, men det blev straks godt igen da jeg pakkede ham ind i håndklædet.
Imorgen skal Bastian til sin 5 ugers undersøgelse, det glæder vi os lidt til så vi kan få set hvor meget han har taget på og hvor lang han er blevet, jeg synes han vokser lidt hurtigt i øjeblikket. Udover det så er Bastians navle slet ikke helet op så den skulle lægen jo rigtig gerne kigge på, det kan jo ikke være rigtigt at den skal væske når han er 5 uger gammel. Og så ville jeg forfærdeligt gerne med på en ridetur eller 2, nu hvor vikingespillet er gået igang, men der skal vi også lige have grønt lys fra lægen. Vi er på vikingepladsen hver dag stort set, og Bastian er da heldigvis ligeglad med alt den støj, og alle de mange mennesker der lige skal se og dikke dikke, så det er bare rigtig dejligt. Nåh det var vidst det for denne gang, måske jeg vender tilbage imorgen efter lægebesøget… Maria

 
Fredag den 15. juni 2007

 

Nåh så er det vidst på tide med lidt nyt om Bastian.
I mandags havde vi sundhedsplejerske igen, og Bastians vægt er nu oppe på 3700 så det er jo dejligt. Han er efterhånden vokset ud af alle sine bukser med fod i, så det er godt det er varmt udenfor. Bastian sveder så meget når han sover, så han må nøjes med at have en langærmet body på og ingen bukser, og når det er helt ekstremt, en kortærmet body.
Ved hvert måltid spiser han næsten 200 ml, så der er jo ikke noget at sige til at han tager hurtigt på.
Jeg er holdt op med at amme, fordi han ikke rigtig spiste noget når han lå hos mig, og det resulterede i at jeg næsten aldrig kunne lægge ham fra mig, fordi han altid var mere sulten. Så nu malker jeg ud et par gange om dagen, og så får han erstatning for resten…Maria

 
Tirsdag den 22. Maj 2007

 

Ja så blev det idag Bastians 7. dag ude i verdenen, han klarer det rigtig godt, er rimeligt nem, og sover dejlige 5 timer om natten, så det er et lille mønsterbarn vi har fået os der…
Jeg er kommet mig næsten 100% oven på fødslen, mangler kun at mine to sting heler helt op…
Igår var hans vægt allerede helt oppe på 2880g så det er rigtig lækkert at det går fremad med det, han spiser jo også godt og lææænge ad gangen…
Det er som om ,at efter vi har fået Bastian, er der ikke så mange ledige dage i kalenderen. Onsdag er det en tur til lægeundersøgelse, Torsdag hørescreening og Fredag sundhedsplejerske, så der er nok at nå mellem amningen og de små lure…
Idag var vi på besøg hos oldefar, og en tur i brugsen, og alle skulle jo lige se guldklumpen så det tog sin tid før vi kom hjem med varene… Maria

Reklamer

Om mariamiss6

Hækler, nålebinder, syr både i hånden og på maskine, broderer (sjældent), strikker (sjældent), og crafter også lidt i ny og næ. Jeg har to lækre drengebørn, og vi bor i lejlighed på landet. Savner farver og stil i mit hjem, men ejer ikke sans for den slags indretning, underligt nok. Har fyldt mit hjem med mørke møbler, trods jeg faktisk godt kan lide farver. Forsøger at ændre det, så billigt som muligt, et skridt af gangen :)
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Kommenter, så bliver jeg så glad :)

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s