spændetrøjetid

Ja så er det vidst ved at være på tide med en spændetrøje til Bastian. Han er jo, som tidligere nævnt, blevet rigtig god til det med gåstole, og han øver sig som bare pokker på at kravle, så han kommer vidt omkring i øjeblikket. Det har så idag resulteret i, at han 3 gange har hevet ledningen til de store lamper, ud af stikkontakten. Det er sgu lidt farligt synes jeg, tænk hvis han får hevet godt og grundigt i den ledning, og vælter lampen ned over sig. Sikke et scenarie. Så nu har jeg været nødt til at sætte ledningen fast, lidt højt oppe, midt på væggen, og så med en tegnestift, for det var hvad jeg lige havde ved hånden.
Og her den anden dag, mens han også sad i sin gåstol, gav han sig til at hive og bide i den øverste skuffe i opvaskeren, mens jeg var ved at fylde den.
Så nu må det snart være på tide med en spændetrøje.
 
Og så skal vi vidst have sparet sammen til de trappegitre der, for inden vi ved af det er den trappe vel også spændende, og jeg gider ikke skulle på skadestuen, med et barn der er slået halvt fordærvet på et stengulv.
 
nåh bare lidt herfra. Jeg må vel også hellere snart tage mig sammen til at få ham vejet og alt det der.
Reklamer

Om mariamiss6

Hækler, nålebinder, syr både i hånden og på maskine, broderer (sjældent), strikker (sjældent), og crafter også lidt i ny og næ. Jeg har to lækre drengebørn, og vi bor i lejlighed på landet. Savner farver og stil i mit hjem, men ejer ikke sans for den slags indretning, underligt nok. Har fyldt mit hjem med mørke møbler, trods jeg faktisk godt kan lide farver. Forsøger at ændre det, så billigt som muligt, et skridt af gangen :)
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Et svar til spændetrøjetid

  1. elisabeth siger:

    Det er skønt at han snart ikke er til at styre…(griner) Så får du mere at lave, taber masser af kilo….ryger mindre smøger…. Så alt i alt er det en go\’ ting hehe
    Hilsen den onde Farmor 😉

Kommenter, så bliver jeg så glad :)

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s