og 3. runde

Jeps så bev det også Kenneths tur til roskildesyge. Hvis han smitter os andre så vi må på den igen, går jeg simpelthen hjemmefra. Eeeeeej hvor er jeg træt af at rydde bræk op fra gulve og senge.
 
Jeg tror Bastian skal til at have flere tænder, han gide rikke spise noget der skal tygges, og det er møgirriterende. Jeg synes jo han skal have lidt forskelligt at spise, men det er lidt svært når han kun gider spise havregrød. Men det gå rvel snart ove rigen, som med alt muligt andet.
 
Nåh bare lige lidt mere sygdomsbrok. Så vil jeg prøve at se om jeg kan få en rugbrødsmad i Bastian uden alt for meget brok. Han vil hellere have et glas vand, og det kan man jo ikke leve af i længden.
Reklamer

Om mariamiss6

Hækler, nålebinder, syr både i hånden og på maskine, broderer (sjældent), strikker (sjældent), og crafter også lidt i ny og næ. Jeg har to lækre drengebørn, og vi bor i lejlighed på landet. Savner farver og stil i mit hjem, men ejer ikke sans for den slags indretning, underligt nok. Har fyldt mit hjem med mørke møbler, trods jeg faktisk godt kan lide farver. Forsøger at ændre det, så billigt som muligt, et skridt af gangen :)
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Kommenter, så bliver jeg så glad :)

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s