Det kan Bastian 10 måneder.

Bastian bliver hurtigt stor, 10 måneder den 16. marts, og kan efterhånden rigtig mange ting. Så jeg synes en liste er ved at være på sin plads.
 
Kravle: Det har han snart kunne længe, og det går rigtig hurtigt med at komme fremad efterhånden.
 
Gå med støtte: Han er dygtig til at gå, når bare han har et par hænder at holde i. Bastian holder balancen flot og næsten helt selv.
 
Rejse sig op: Bastian rejser sig op ad alt, og hiver alt ting ned ad bordet i stuen. Så man er travlt optaget af hele tiden at holde tingene uden for rækkevidde.
 
Klatre: Bastian klatrer selv op i vindueskarmen i soveværelset, den er nemlig ikke så høj. Og han klatrer også ind i opvaskemaskinen, når lågen står åben, og prøver at hive alt servicen ud derfra igen.
 
Drikke af kop: Bastian er glad for at få vand af en kop, og han kan faktisk sagtens selv holde koppen og også hælde den rigtigt, men han ryster den jo så også en gang imellem, så det giver et værre svineri.
 
Drikke af sugerør: Ja det har han så ogå lige lært. Æblejuice smager fantastisk dejligt, og skal selvfølgelig drikkes med et sugerør. Det tog kun lige et par minutter, så havde han lært det også. Men det svine også lidt, for Bastian suger simpelthen å hårdt at der kommer meget mere juice ind i munden end han kan synke på en gang, så en gang imellem ryger der lige en sjat ved siden af.
 
Genkende billeder: Bastian griner og hviner og hopper, hver gang han ser et billede af en person han nemt kan genkende. Dog genkender han mest sig selv og kusine Melina. Men han kan ikke helt forstå hvorfor de ikke griner tilbage og bevæger sig lidt.
 
Hoppe: Du elsker at hoppe, og gør det meget når du har rejst dig op ad noget. Nogen gange kommer han til at hoppe så højt at fødderne helt slipper jorden, og så bliver han lige stille et øjeblik, men så griner han højt straks bagefter. det ser mægtig morsomt ud.
 
Går rundt om ting: Når Bastian rejser sig op ad stuebordet, kan han også gå rundt om det, hvis han bare lige husker at holde godt fast, og ellers lander man jo for det meste blødt på bleen.
 
Sætte sig op og ned: Han kan selv sætte sig op fra kravlende og liggende stilling, og er også rigtig god til at sætte sig ned igen uden at falde, når han har stået op ad noget.
 
Finde ud til mor: Når mor står ude i køkkenet og kalder, kan Bastian selv finde hende lynhurtigt.
 
Sige mam mam: Bastian har lært at sige mam mam, og han har ikke været stille siden. Konstant render han rundt og råber mam mam, men på den anden side så ER han også bare altid sulten, det er helt vildt hvad det barn kan spise. Han siger selvfølgelig mest mam mam når der er nnoget han gerne vil have, som vand eller et eller andet spiseligt. Men han siger det også rigtig meget når han e rbare en lille smule utilfreds, faktisk tror han man kan slippe for en lur i barnevognen hvis bare man siger mam mam, og lader som om man er sulten, selvom man lige har spist 2 rundommer rugbrød og en figenstang…. sååå den må han skisme længere ud på landet med.
 
Spise med fingrene: Bastian spiser selv sine kiks og figenstænger. Og er også blevet rigtig god til pincetgrebet, altså at tage noget med 2 fingre og putte det ind i munden, uden problemer.
 
Skælde ud: Bastian skælder højlydt ud når han selv spiser. Men han griner altid højt bagefter, så han mener det vidst ikke så slemt, men det larmer øredøvende.
 
Forstå et NEJ: Ja han kan sagtens forstå et nej, men han vælger konsekvent ikke at lystre. For det er da meget sjovere at gøre det man nu ikke må, og så få folk op ad stolene, for hvem går da af vejen for en god børnejagt…
 
Det var vidst det for denne gang…. men vi vender frygtsomt tilbage snarest muligt…
 
 
Reklamer

Om mariamiss6

Hækler, nålebinder, syr både i hånden og på maskine, broderer (sjældent), strikker (sjældent), og crafter også lidt i ny og næ. Jeg har to lækre drengebørn, og vi bor i lejlighed på landet. Savner farver og stil i mit hjem, men ejer ikke sans for den slags indretning, underligt nok. Har fyldt mit hjem med mørke møbler, trods jeg faktisk godt kan lide farver. Forsøger at ændre det, så billigt som muligt, et skridt af gangen :)
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Kommenter, så bliver jeg så glad :)

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s