Stakkels Bastian

 
Ja stakkels stakkels Bastian, han har reddet sig hele 2 rigtig kedelige sygdomme på én gang. Den ene sygdom er hånd, mund, og fod syge, og den er godt nok kedelig. Det har resulteret i at Bastian har hænder og fødder fulde af blærer som springer, svier, og klør. Han har også en enkelt blære på Tungen, lige på spidsen og det er endda en stor blære, så han har svært ved at spise. Han beder hele tiden om at få så meget forskelligt at spise, men når han tager det i munden går der aldrig længe før det selvfølgelig gør ondt på tungen, og han opgiver at spise. Så han render egentlig rundt og er småsulten næsten hele tiden, fordi han aldrig får spist sig mæt. Til gengæld drikker han heldigvis en masse hele tiden, og det er da bedre end ingenting, men det fylder jo ikke i maven ret længe ad gangen.
Der er også rigtig mange blærer i bleområdet og han klør sig hele tiden på ballerne, der hvor kanten af bleen sidder. nogen gange er de så ømme så han græder når han sætter sig ned, og det stakkels barn kan jo ikke stå på sine ben hele tiden. Fødderne er jo også dækket af blærer så han bliver rigtig ked af det når han støder dem lidt en gang imellem mens han løber rundt.
 
Lussingesyge er den 2. sygdom han har reddet sig, og i Bastians tilfælde betyder det at hele hans krop er dækket af små røde prikker, som også bare klør på ham….
 
Så idag er han kommet lidt tidligt i seng, han var nemlig godt træt af at rende rundt og være ked af det og småsulten hele tiden. Men da han havde ligget deroppe en lille times tid, vågnede han og var rigtig ked af det. Jeg tror det var fordi han ikke kunne finde ro og fred i sin krop til at sove ordentligt. Da jeg kom op til ham, var han bare helt ødelagt og prøvede hele tiden at finde ud af hvordan han skulle lægge sig i sengen, men jeg kunne bare se at uanset hvordan han lagde sig, så var han generet af et eller andet. og det er jo sikkert den forbandede kløe over hele kroppen.
Men da jeg havde trøstet ham lidt lagde han sig heldigvis ned igen alligevel, og fandt tilsyneladende ro nok til at falde i søvn alligevel, for nu er han da stille deroppe igen.
 
Jeg har så ringet til vagtlægen, fordi vi ikke har noget børnepanodil. Jeg ville høre om han måtte få en ½ voksenpanodil hvis vi kunne få ham til at tage den, i tilfælde af han igen vågner og ikke kan finde ro. Det måtte han heldigvis gerne få.
Og nu e rhan lige nøjagtig vågnet igen, så vi har forsøgt at give ham den ½’e pille i en sjat syltetøj, men det er ikke ret nemt, han ved jo godt selv at det gør ondt i munden, så det er ikke lige det han har mest lyst til nu.
Han er kommet lidt op og sidder nu hos kenneth. Vi håber han falder lidt til ro, så han kan få lov at sove bare nogle timer inden han igen vågner.
 
Så stakkels stakkels lille Bastian
 
Reklamer

Om mariamiss6

Hækler, nålebinder, syr både i hånden og på maskine, broderer (sjældent), strikker (sjældent), og crafter også lidt i ny og næ. Jeg har to lækre drengebørn, og vi bor i lejlighed på landet. Savner farver og stil i mit hjem, men ejer ikke sans for den slags indretning, underligt nok. Har fyldt mit hjem med mørke møbler, trods jeg faktisk godt kan lide farver. Forsøger at ændre det, så billigt som muligt, et skridt af gangen :)
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Kommenter, så bliver jeg så glad :)

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s