Her sker en masse.

Ja så er jeg her igen.
 
Jeg er holdt op med at amme Felix, den stakkels lille mand fik jo slet ikke noget næring og tog ikke på en hel måned, så det gider vi ikke rode med mere. Nu får Felix så modermælkserstatning, og det er meget bedre. Han skriger ikke ret meget nu, og han har ikke ondt i maven, og kommer selv af med en hel masse afføring….
 
Felix er begyndt smile nu, det er rigtig sovt at se på. Han spræller og vrider sig det bedste han har lært for at komme til at smile, og prøver ihærdigt på at sige nogle lyde. Så vi morer os noget på Felix bekostning for tiden….
Efter vi er begyndt på modemælkserstatning, sover han også meget bedre. Det kan en gang imellem lade sig gøre at ligge ham i liften og så falder han selv i søvn, men for det meste vil han gerne stadig falde i søvn i mine arme, men det gør ikke så meget, for det tager ikke ret lang tid mere, og næsten hvergang sover han bare videre når han så bliver lagt. Når han falder i søvn om aften, som kan være alt mellem 22:00 og 01:00 så sover han til næste morgen mellem ca. 07:30 og 09:00, nogen gange kommer han så over i sengen til mig og får en lille tår babs, men ellers så står vi bare op og så får han en flaske, og så plejer han godt at kunne sove en lille smule mere efter den.
Resten af dagen går så med næsten lige dele vågen tid, hvor han spiser kigger og øver sig på lyde, og lige dele sovetid…. han sover mest om formiddagen og eftermiddagen, og er så gerne vågen nogen timer efter vi har spist aftensmad…
 
Bastian er som sædvanligt et ægte energibundt…. han okser rundt hele tiden, og vil alt og ingenting på én gang, så han er altså gerne lidt svær at stille tilfreds.
Der kommer nye ord til næsten hver dag nu, og især de første par gange er det meget tydeligt at forstå hvad han siger…. men det er endnu ikke sååå forfærdeligt mange ord han siger helt rent. Ofte hvis man går og snakker lidt med ham så gentager han et ord han lige har bidt mærke i, men det er lige så hurtigt glemt igen.
Bastian lærer meget hurtigt for tiden. Igår tog det ham kun lige 5 minutter at lære alle bevægelserne til sangen ‘sådan skal en polka gå’
 
 
 
 
Reklamer

Om mariamiss6

Hækler, nålebinder, syr både i hånden og på maskine, broderer (sjældent), strikker (sjældent), og crafter også lidt i ny og næ. Jeg har to lækre drengebørn, og vi bor i lejlighed på landet. Savner farver og stil i mit hjem, men ejer ikke sans for den slags indretning, underligt nok. Har fyldt mit hjem med mørke møbler, trods jeg faktisk godt kan lide farver. Forsøger at ændre det, så billigt som muligt, et skridt af gangen :)
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Kommenter, så bliver jeg så glad :)

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s