Nyt igen…

Ja så er det endnu engang et stykke tid siden jeg har været her sidst, tiden går så hurtigt når man har 2 livlige knægte og et hjem at tage sig af, selvom det godt kan gå lidt trægt med det sidste projekt…..
 
Nåh, men Bastian er jo Bastian, han farer rundt og laver mindst lige så meget ballade som altid, men han hygger sig jo med det, og så må vi andre samle op når han er lagt i seng om aftenen.
Det går stadig rigtig godt med Bastian i dagplejen. Der er kommet flere børn ind, så han nu har legekammerater hver dag, og det kan godt mærkes på ham. Han er mere træt, og har ikke brug for helt så meget underholdning og aktivering når han kommer hjem om eftermiddagen.
Bastian har fået et lille børnebord og en stol ude i køkkenet. Bordpladen har vi så malet med sort tavlelak, og så har moster Stina sponsoreret et par stykker kridt i forskellige farver, så Bastian kan male lige når det passer ham. Der sker så selvfølgelig det at han tror han må male ALLE vegne med det kridt, og jeg bestiller derfor snart ikke andet end at jage ham ud i køkkenet, eller tørre borde og skabe af hele tiden. Men så er det jo dejligt at det bare er kridt, så det er til at fjerne med en fugtig klud, selvom det har nået at sidde et stykke tid, så det gør heldigvis ikke så meget. Desuden er det god underholdning, når far laver mad. Så kan Bastian stå lige bagved og tegne, i stedet for at drille far, eller rende rundt og være sur fordi der ikke lige er så meget tid til ham.
Bastian hjælper tit mor med at tømme opvaskeren, og det er både godt og skidt, for han har hurtige hænder, og så skal mor jo også være hurtig. Så vi tager 1 tallerken af gangen. Bastian tager tallerkenen op og giver den til mor som sætter den i skabet. Og sådan gør han så med alle tingene ind til maskinen er tom. Det er nu meget hyggeligt, og dejligt at han vil hjælpe, men det fremmer ikke ligefrem effektiviteten hehe. Men skidt pyt, vi hygger os jo, og der er faktisk endnu ikke røget et eneste glas eller tallerken, så det er jo fint nok alligevel.
 
Bastian har så lige i denne weekend reddet sig en omgang skoldkopper, så desværre når han nok ikke tøndeslagningen i dagplejen i år, det er rigtig ærgerligt for han ville elske at få lov at banke en tønde med en kølle, og vi har endda købt et fint lille girafkostume til ham. æv bæv, men hvad Bastian ikke ved eller forstår har han jo heldigvis ikke ondt af, så han må jo bare hygge hjemme sammen med mor 1 uges tid til de skoldkopper er væk igen.
Men i dag var Farmor, Farfar, Faster Connie, Fætter Oliver, og Onkel Alex her. Så fik vi bagt og spist en masse boller, og vandbakkelser, og drukket dejlig varm kakao, så lidt fastelavn har vi da holdt. Og ungerne havde da også deres kostumer på. Bastian som giraf, og Oliver som Tigerdyret.
 
Felix er blevet en rigtig nem lille dreng. Han spiser ca. hver 3. time, og er nået op på 4,5 kg, så det hele går fint med ham. Han sover rigtig fint om natten, fra ca. 24:00 til ca. 09:00 næste morgen uden at vågne i løbet af natten, så når vi mister nattesøvn herhjemme er det vores egen skyld såmænd.
Felix er begyndt at smile rigtig meget så snart han er vågen, og er også så småt begyndt at sludre lidt nu, så han er ved at være en rigtig hyggelig og underholdende lille fyr. Han kræver egentlig bare sin mad, rene bleer, og en lille smule underholdning når han er vågen, så kører det som smurt med ham.
Han har dog nogen gange lidt svært ved at koble fra, når han skal sove. Så han skal helst lægges lige efter han har spist, så falder han selv i søvn, eller også skal han lige vugges et par minutter med sutten i munden, og helst i mors arme. Han er ellers holdt helt op med at skrige, med mindre han er meget sulten eller meget træt, så han er jo som babyer skal være nu.
 
Bastian er kommet til at være lidt hård ved Felix en gang imellem, så Felix stikker i et hyl så snart han ser Bastian lidt tæt på. Og det er faktisk lidt synd for Bastian, for han vil gerne kigge på ham, og ae ham lidt i håret, og måske gerne lige give et kys, men det vil Felix bestemt ikke. Så han skriger, og så bliver Bastian lidt betuttet, som om han ville sige "jamen jeg gjorde slet ingen ting", og det kan jeg egentlig godt forstå. Men ellers går det fint med det 2 synes jeg.
Bastian vil så gerne se og hjælpe med mange ting. Han råber på mig hvis Felix er vågen i liften, eller microen bipper fordi flasken er færdig. Og han vil gerne hjælpe med at holde flasken når Felix spiser. Han vil også meget gerne stå ved siden af og se på når Felix skal skiftes, og hiver bleen af hurtigere end jeg kan nå at sige noget, så det kan godt nogen gange være lidt hektisk at have Bastian til at hjælpe, men sådan er det, han skal jo have lov at følge med i det hele….
Reklamer

Om mariamiss6

Hækler, nålebinder, syr både i hånden og på maskine, broderer (sjældent), strikker (sjældent), og crafter også lidt i ny og næ. Jeg har to lækre drengebørn, og vi bor i lejlighed på landet. Savner farver og stil i mit hjem, men ejer ikke sans for den slags indretning, underligt nok. Har fyldt mit hjem med mørke møbler, trods jeg faktisk godt kan lide farver. Forsøger at ændre det, så billigt som muligt, et skridt af gangen :)
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Kommenter, så bliver jeg så glad :)

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s