September. Puha det går stærkt synes jeg.

Nåh så skriver vi September, lidt endnu. og det er igen et stykke tid sien jeg har fået skrevet noget herinde…
 
Nåh Men Felix, han er stadig en slank dreng, men han vokser som han skal, og så er han lynhurtigt fremme i skoene, motorisk.
Da han var omkring 8 måneder lærte han på bare et par dage at kravle, og selv sætte sig op. Og allerede den næste uge begyndte han at rejse sig ved bordet og skammeler og, ja, alt hvad han kan holde fast ved.  Nu hvor han er 9½ måned "går" han rundt om sofabordet og stole og, ja, igen alt hvad han kan holde fast ved. Han er lyn hurtig til at stikke af, og han er godt igang med at lære en masse unoder. Men hvad skal man dog også ellers finde på? nu hvor man er selvtransportabel…
Felix spiser nu almindelig rugbrød, ca. 2 skiver hver gang. Han spiser alt pålæg, bare det er smørbart. Og til aften får han nøjagtig det alle vi andre får.
 
Bastian er en stor dreng. Han kan selv forklare næsten hvad som helst. Det kommer så i form af en god blanding almindelig dansk, og volapyk. Men for det trænede øre er stort set alle sætninger forståelige (og de kan være lange, meget lange). Bastian øver sig på at tage sko og tøj på selv. Det går dog ikke helt så godt endnu, for Bastian er et meget utålmodigt lille menneske, og der er bare intet der vil som han vil, så foreløbig er det kun crocs (plastiktræsko) han selv kan tage på.
Bastian tisser jo på toilet, eller det vil så sige, at herhjemme der gider han ikke mere, han vil helst tisse på græsset i haven… Det er altså temmeligt besværligt med et barn der bare skal tisse, når han så ikke vil på wc, men selv synes det er vigtigt ikke at tisse i bleen (det gør han nu altså stadig). Vi voksne så jo helst at han bare satte sig på toilettet og tissede, basta bum…
 
En lille bonus til moderens selvtillid…. Sundhedsplejersken var her, for ganske nyligt, og hun udtalte at Begge vores unger er super glade, godt veltilpassede, aktive, rigtig gode motorisk, og bare præcis som de skal være….
 
 
 
 
Reklamer

Om mariamiss6

Hækler, nålebinder, syr både i hånden og på maskine, broderer (sjældent), strikker (sjældent), og crafter også lidt i ny og næ. Jeg har to lækre drengebørn, og vi bor i lejlighed på landet. Savner farver og stil i mit hjem, men ejer ikke sans for den slags indretning, underligt nok. Har fyldt mit hjem med mørke møbler, trods jeg faktisk godt kan lide farver. Forsøger at ændre det, så billigt som muligt, et skridt af gangen :)
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Kommenter, så bliver jeg så glad :)

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s