Sankt Hans kage til min mor.

Min mor skal have kage med til Sankt Hans, og ville gerne have en heks på den.
Så jeg lovede at hjælpe hende med at lave en. Det var faktisk ret sjovt, og jeg er egentlig ret godt tilfreds med resultatet.

Jeg har lavet en heks ud fra en DIY jeg fandt på nettet, og så bare selv lavet hende til at skulle sidde på en kost, på et bål.

Heksen skal som sagt på en kage til Sankt Hans. Og meningen er at hun skal have sine ben på, som så skal sidde på hver side af bålet. Og så skal hun sidde på sin kost, på toppen af bålet.

Jeg er virkelig spændt på om det hele kommer til at fungere sådan som jeg havde tænkt mig. Altså om heksen overhovedet kan ride på sin kost på toppen af bålet, uden at det hele falder helt sammen.

Jeg tænker lige at skrive til min mor, at hun først skal sætte heksen og benene fast på bålet, når hun HAR transporteret kagen til der hvor den skal spises.

Bålet er lavet ved at folde en kegle af pap, som jeg så har limet et tyndt stykke fondant hele vejen rundt om, og så bagefter har jeg limet brændet uden på keglen.

Her har jeg sat lange strimler gul MMF på en lille klump af gul MMF, og givet enderne en let snoning så de sidder sammen, og derefter har jeg sat et lille rødt bånd af MMF om toppen af kosten. Kosten sidder på et træspyd til grill.

Benene satte jeg bagefter en tandstik i, så de forhåbentlig kan blive sidden på heksen, da de stort set skal hænge frit fra hende.

Jeg glemte at sætte hendes hovede fast med en tandstik i, derfor måtte hun lige støttes med film under hagen til hun var tørret ordentligt.

Heksen er lavet lag på lag, af MMF. Hun sidder på en pensel og tørrer, for at få formen til at sidde på kosten når hun skal på kagen.

Reklamer

Om mariamiss6

Hækler, nålebinder, syr både i hånden og på maskine, broderer (sjældent), strikker (sjældent), og crafter også lidt i ny og næ. Jeg har to lækre drengebørn, og vi bor i lejlighed på landet. Savner farver og stil i mit hjem, men ejer ikke sans for den slags indretning, underligt nok. Har fyldt mit hjem med mørke møbler, trods jeg faktisk godt kan lide farver. Forsøger at ændre det, så billigt som muligt, et skridt af gangen :)
Dette indlæg blev udgivet i Kager. og tagget , . Bogmærk permalinket.

Kommenter, så bliver jeg så glad :)

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s