Jeg sagde jo all over….

Ja det sagde jeg jo, så her får i da lige mine første mere eller mindre vellykkede forsøg med at nålebinde fingerløse vanter i uldgarn 🙂

Vanterne er nålebundet i “Oslo sting”. Stinget har sit navn ud fra at der er fundet et stykke håndarbejde, udført med det her sting, (faktisk er det en knude og ikke et sting) i Oslo.

Jeg har lige lært at nålebinde, på markedet på vikingepladsen i år 😀 Så jeg er sådan rimeligt godt tilfreds med resultatet, til trods for at det første par, altså de sorte, blev forskellige i størrelsen, sådan at den ene passer mig, og den anden desværre blev for lille…. Men så må jeg jo ligesom bare på den igen, der er ikke andet for.

De grå blev til gengæld ret gode i størrelsen, altså ens, og lige passende til mig 🙂

Reklamer

Om mariamiss6

Hækler, nålebinder, syr både i hånden og på maskine, broderer (sjældent), strikker (sjældent), og crafter også lidt i ny og næ. Jeg har to lækre drengebørn, og vi bor i lejlighed på landet. Savner farver og stil i mit hjem, men ejer ikke sans for den slags indretning, underligt nok. Har fyldt mit hjem med mørke møbler, trods jeg faktisk godt kan lide farver. Forsøger at ændre det, så billigt som muligt, et skridt af gangen :)
Dette indlæg blev udgivet i Sytøj., viking og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Kommenter, så bliver jeg så glad :)

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s