Niels Breum art christmas cards, free download./ download og brug Niels Breums originale julekort.

Jeg kender en rigtig rar mand, Niels Breum. Niels er en fantastisk kunstner. Han er smadder sjov, og jeg synes det skinner igennem både på hans billeder, og i teksten til hans billeder. Der findes næsten altid en historie til Niels’ kunstværker, som kan være noget med både sten, lærred, drivtømmer, og ja, så meget andet.

Nu har Niels med alt sin skønne humor, og alle de glade farver besluttet at gøre noget ved de klassiske nostalgiske julekort. Han har lavet sine egne, og opfordrer jer alle til at gemme billederne på jeres egen computer, og printe dem ud, og bruge dem som julekort, i stedet for at købe de sædvanlige hyggenusselige julekort der er på markedet. Og jeg synes det er en god idé. Dags dato er der endnu kun et billede i mappen til formålet, men Niels lover at der kommer flere. Jeg synes dog, at det første billede er skønt, og jeg kan næsten ikke vente med at se de andre 😀

Tryk på billedet her, så kommer i til Niels’ album med julekortene, på facebook. Og glem nu ikke at synes godt om siden, og kig på alle de andre skønne kunstværker Niels har.

Der er virkelig noget for en hver smag synes jeg, og så er det altså oven i købet til priser i købers favør synes jeg.

Niels Breum art, free christmas cards.

This is a Christmas card, designed by Niels Breum from Denmark. Niels is a fantastic artist, with loads of humor and originality amongst many other values. I think it shines through, in all of Niels’ art pieces, witch can be both painted stones, painted driftwood, regular paintings, and so on.

Feel free, to download the christmas cards that Niels designed for all of you to use, instead of the regular boring christmas cards out there.

Click on the picture above, to go to Niels’ album of christmas cards, and do’nt forget to take a look at Niels’ other artpieces, and if you do like them, then do’nt forget to like Niels’ page.

I think that the artpieces are all at a fair price (at least for the buyers 😉 )

Reklamer

Om mariamiss6

Hækler, nålebinder, syr både i hånden og på maskine, broderer (sjældent), strikker (sjældent), og crafter også lidt i ny og næ. Jeg har to lækre drengebørn, og vi bor i lejlighed på landet. Savner farver og stil i mit hjem, men ejer ikke sans for den slags indretning, underligt nok. Har fyldt mit hjem med mørke møbler, trods jeg faktisk godt kan lide farver. Forsøger at ændre det, så billigt som muligt, et skridt af gangen :)
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Kommenter, så bliver jeg så glad :)

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s