Geocaching tur med drengene og Nicklas.

Her sker så meget, eller, det gør der måske egentlig ikke, men vi er meget trætte fordi der er vikingespil.

I weekenderne bor drengene og jeg på vikingepladsen i en lånt campingvogn, og det synes drengene er mega sejt. Og de er rigtig gode til at lægge sig til at sove når de kommer der over, men på det tidspunkt er klokken også oftest omkring midnat.

Om Mandagen er der så spillefri dag, så Søndag aften kører vi hjem, og så holder vi 100 % fri mandag, alle tre. Idag blev dog også en fridag, fordi vi alle sammen sov rigtig længe.

Men vejret er jo godt, og Nicklas var på besøg hos Olde, så jeg besluttede at vi kunne geocache lidt i Gerlve hvor der findes 3 cacher alene ved Rosenhaven, som vi endnu ikke har haft søgt efter.

Nicklas vidste ikke helt hvad det var for noget men han ville gerne med alligevel, og det var rigtig heldigt for os, for Nicklas er smadder dygtig til at spotte de forskellige gemmesteder. Så på den måde fandt vi 3 cacher, og 1 der var væk, på en times tid i Gerlev.

Drengene var helt vilde over vores kæmpe succes, vi plejer nemlig kun at kunne finde en af gangen, fordi drengene ikke helt har forstået hvordan man leder grundigt nok.

Men men men, vi fandt først en slange, og så cachen ganske nær ved og så kørte det bare som smurt i olie med de næste 2 også.

Her et billede af en slange og en logbog. Og et par stykker fra campingvognen.

Reklamer

Om mariamiss6

Hækler, nålebinder, syr både i hånden og på maskine, broderer (sjældent), strikker (sjældent), og crafter også lidt i ny og næ. Jeg har to lækre drengebørn, og vi bor i lejlighed på landet. Savner farver og stil i mit hjem, men ejer ikke sans for den slags indretning, underligt nok. Har fyldt mit hjem med mørke møbler, trods jeg faktisk godt kan lide farver. Forsøger at ændre det, så billigt som muligt, et skridt af gangen :)
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Kommenter, så bliver jeg så glad :)

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s