Obligatorisk tur til Jægersprisfesten.

Der er altid Jægersprisfest i weekenden i uge 26. OG siden store dele af min fars familie altid har været involveret i det arrangement, har det også altid været obligatorisk for os som børn a komme der, og nu er det så obligatorisk for mine børn også 😉

Jeg synes nu det er hyggeligt. det er jo lidt noget andet at se den samme byfest igen og igen, når man kan komme ind til det arbejdende folk og tage en pause, og få lidt at drikke, og lade ungerne løbe og lege, uden at tænke på om de vælter en eller andens bod eller hvad ved jeg.

Så vi var afsted, som altid. Og købte som altid billetter til tivoliet. Så hermed lidt billeder fra ungernes tur i tivoliet.

Det var i øvrigt skide koldt og det tissede ned heeeele tiden mens vi var i tivoliet. Det stoppede dog da vi gik tilbage til “vip” lejren.

Reklamer

Om mariamiss6

Hækler, nålebinder, syr både i hånden og på maskine, broderer (sjældent), strikker (sjældent), og crafter også lidt i ny og næ. Jeg har to lækre drengebørn, og vi bor i lejlighed på landet. Savner farver og stil i mit hjem, men ejer ikke sans for den slags indretning, underligt nok. Har fyldt mit hjem med mørke møbler, trods jeg faktisk godt kan lide farver. Forsøger at ændre det, så billigt som muligt, et skridt af gangen :)
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

3 svar til Obligatorisk tur til Jægersprisfesten.

  1. Kristian siger:

    Hej,
    Er det muligt, at få fat i dig pr. mail?

Kommenter, så bliver jeg så glad :)

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s