Så kan 1. December bare komme an……

Jeps, vi er klar… Eller nu er jeg klar, takket være en hjælpende hånd fra moster Lene. Det var dejligt at være to om at færdiggøre pakkekalenderen når man nu sådan er bagud og umotiveret over for julens komme,  som jeg var i år.

Så altså, nu er pakkekalenderen klaret. Det første sæt adventsgaver er i sokkerne, som hænger på væggen. Og en nisse er flyttet ind i mellemgangen…. Og den prøver allerede på at stjæle hele glasset med pebbernødder 😉

Så pynter vi op sammen imorgen 🙂

DSC_0054 Felix' kalender Nisse dør Bastians kalender 1. søndag i advent 2013

Og som en lille sidebemærkning vil jeg også lige nævne at Bastian nu har fået taget sine titaniums stænger ud af armen. Det gik fint ifølge kirurgen, som dog måtte arbejde lidt hårdere end han lige havde regnet med.
Opvågningen gik også rigtig fint denne gang, det er jeg rigtig glad for. Og Bastian nævnte intet om smerter, hvilket også er langt bedre end sidste gang. Han har slet heller ikke fået noget smertestillende efter operationen.
Alt i alt rigtig vellykket 🙂

Reklamer

Om mariamiss6

Hækler, nålebinder, syr både i hånden og på maskine, broderer (sjældent), strikker (sjældent), og crafter også lidt i ny og næ. Jeg har to lækre drengebørn, og vi bor i lejlighed på landet. Savner farver og stil i mit hjem, men ejer ikke sans for den slags indretning, underligt nok. Har fyldt mit hjem med mørke møbler, trods jeg faktisk godt kan lide farver. Forsøger at ændre det, så billigt som muligt, et skridt af gangen :)
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Kommenter, så bliver jeg så glad :)

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s