Om os

Denne side handler om os. Mor Maria, storebror Bastian, Lillebror Felix, og også lidt om de ting som mor sysler med når hun kan koncentrere sig om det.
Vi bor alle 3 sammen, i en lejlighed i Dalby.
Vores lejlighed befinder sig på et lille nedlagt landbrug. Her er i alt 4 lejligheder, og ud over den vi bor i, så bor Vores morfar i en af lejlighederne ved siden af vores, som ligger i gårdens hovedhus. I længen overfor (den gamle stald) bor vores Oldemor (morfars mor). Og det er rigtig rart, for her er altid masser af mennesker at snakke med, og altid nogen der liiige kan hjælpe eller putte lidt…

Mor Maria: jeg kan godt lide at sy. En masse forskelligt. Jeg syr mest i hånden, vikingetøj, men det sker også der ryger noget i maskinen, som er mere nutidigt. Ud over det så har jeg masser af gode intentioner om at bruge lidt af mit gamle tøj, og sy det om til noget nyt. I ny og næ finder jeg på et projekt, som for eksempel at sy en kæmpe stor sækkestol, eller ombetrække sofaen… Når det er rigtig svært, som for eksempel sofaen, så hjælper mormor med det 😉

Storebror Bastian: Bastian går nu i 0.A. og SFO på den lokale skole, næsten lige ved siden af hvor vi bor. Han er født den 16. Maj 2007 og han er simpelthen så fuld af krudt. Han er en rigtig følsom dreng, men også meget voldsom. Der skal ske noget hele tiden helst, og han vil allerhelst selv styre slagets gang… Og han glææææder sig til han bliver voksen, og kan bestemme noget (for det gør voksne), men han synes vidst der er rigtig lang tid til. Bastian er drengen der har det meste i munden, for han er som sagt ret voldsom, men han kan egentlig ikke lide når tingene bliver for vildt. For eksempel tør han kun den helt forsigtige langsomme karrusel i forlystelsesparker, og han kan slet ikke fordrage høje lyde, som håndtørrerne på offentlige toiletter.
Bastian kan også rigtig godt lide at se tegnefilm. Så sidder han i hjørnet af sofaen, med en dyne eller et tæppe på, med tommelfingeren i munden (den prøver vi at slippe af med), og slapper rigtig godt af.
Bastian er følsom på den måde at han bliver dybt ulykkelig over alt der går ham imod. Det kan være at han ikke må få en kiks, eller at han bare ikke gider tisse lige nu. Så græder han helt ulykkeligt med det samme. Men han er også en hård lille en, han kan tage rigtig mange skrammer, og spiler ikke tiden på at blive pustet på alt for længe, før det går fremad igen, for vilde lege nede på jorden er nemlig HELT iorden med Bastian.
Bastian vil meget gerne være en god storebror, men det kan være svært, når lillebror helst ikke vil samarbejde 😉

Lillebror Felix: Felix går i børnehave, heller ikke langt fra hvor vi bor. Felix er en sjov lille fyr. Han elsker at lave gakkede gangarter, og så elsker han lidt udfordringer. Gymnastiske øvelser, saltoer på trampolinen, og seje kung fu spark er lige det sejeste, og han elsker de vilde ting i forlystelsesparkerne, trods han faktisk har lidt højdeskræk.
 Meeeeen han er også en lille dramaqueen. Han kan rigtig græde krokodilletårer og gør det mange gange dagligt, når han vil foran storebror, eller når han vil putte lidt, elle rnår han bare ikke får sin vilje.
Felix han bare eeeelsker sin mor, og kaster om sig med komplimenter til alle han møder. Ligesom han ikke er bange for at tage kontakt til nogen som helst mennesker.

Farmand Kenneth: Børnenes far hedder Kenneth, ham kan vi rigtig godt lide, men mor og far bor ikke sammen mere. Far bor i stedet liiiige rundt om hjørnet, og vi er hos ham hver anden weekend fast, og hver Onsdag fra far har fri, til vi skal i seng. Han er en stor stærk viking, og han slåsser rigtig meget (Bastians ord) når han leger viking. For far er nemlig med i vikingespillet i Frederikssund hvor han fægter rigtig meget.

Reklamer

2 svar til Om os

 1. annette siger:

  Meget storsindet af dig at du lægger dine ting og sager ud til fri afbenyttelse. Dét synes jeg er sjældent man ser 🙂 Dine billeder af din lille familie , er rigtig søde, og i min optik er du en rigtig kreakvinde. 🙂
  de bedste hilsner fra mig .
  Annette Goldbech — ejer af denne lille onlineshop som er mit ! hjerteblod 🙂
  http://www.shop.rosenlund-garn-uldprodukter.dk

  • mariamiss6 siger:

   Hej annette. Tak for de meget fine ord. Jeg synes også selv det kan være svært at finde noget der står til fri afbenyttelse. Men her kan man gøre det samvittighedsfrit hvis bare man gider sprede ordet 🙂 jeg er på mobilen så jeg kigger på din shop lidt senere

Kommenter, så bliver jeg så glad :)

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s